Het water van de Houtmankade

Truus had een tijd een atelier aan de Houtmankade in Amsterdam. Ze vond het een fijne plek; ze genoot van het uitzicht op het water. Dit water inspireerde haar tot het maken van dit schilderij. Haar woorden: In het bewegende water zie ik allemaal gezichten van mensen; mensen van vroeger, maar ook van nu…….

2 gedachten over “Het water van de Houtmankade

Voeg uw reactie toe

  1. dit schilderij mocht ik na haar overlijden uitkiezen uit de collectie van Truus.Het hing op een mooi plekje in haar woonkamer. Bracht ik een bezoekje dan keek ik altijd in dat hoekje. Het bovenstaande verhaal over de aanleiding het te maken, was mij al bekend.
    De gebruikte kleuren zijn bijzonder en bescheiden en passen mooi in mijn interieur.

    m.a.w.Truus is bij mij op visite en ik geniet van haar werkstuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Truus Lanson / Familie Lanson | Website Code & Design

Omhoog ↑